20 jaar ervaring in schoonmaak: Schoonmaakbedrijf ROMI uit Ridderkerk

Alsof er niets gebeurd is…

Ervaar het zelf: maak een afspraak met Schoonmaakbedrijf ROMI

Het is 1996 als meneer en mevrouw Baboe de eerste passagiers een schone en frisse reis wensen. Zo begint Schoonmaakbedrijf ROMI in Ridderkerk aan haar opmars in de schoonmaakbranche met het reinigen van touringcars. Twee jaar later bundelen we de kracht van schoonmakers en glazenwassers. In ruim 20 jaar groeit onze service uit tot een breed aanbod van diensten: kantoorschoonmaak, transport schoonmaak, reiniging van bouwunits, reiniging van vloeren, car cleaning, glasbewassing en het verwijderen van folie- en reclamemateriaal. Vandaag de dag doen we dit nog steeds voor iedereen die in een schone ruimte wil wonen, rijden en werken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we elke klus vlekkeloos af te ronden. Alsof er nooit iets gebeurd is!

ROMI: voor een schone woon- en werkruimte

Schoonmaakbedrijf ROMI maakt efficiënt en voordelig schoon. Het bedrijf is sinds de oprichting uitgegroeid tot een solide schoonmaakbedrijf met een uitstekende reputatie. We verzorgen talloze schoonmaakdiensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Vanuit Ridderkerk komen we langs in heel Nederland voor uw schoonmaakklussen!

Krachtig schoon met Schoonmaakbedrijf ROMI

Elke dag staat een professionele, vriendelijke schoonmaakploeg voor u klaar. We voeren het werk grondig en vakkundig uit en begeleiden het hele project van A tot Zuiveringsinstallatie. U weet voordat we beginnen altijd waar u aan toe bent.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, bel 0180 - 42 57 84

De opdrachtgevers van Schoonmaakbedrijf ROMI

Schoonmaakbedrijf ROMI werkt met veel plezier tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers. Het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij voeren voor de onderstaande relaties diverse schoonmaakwerkzaamheden uit:

Benieuwd naar de ervaring van onze referenties? Schroom niet om informatie over ons in te winnen. Ervaar het zelf!

Schakel Schoonmaakbedrijf ROMI in