Schoonmaakbedrijf ROMI: allround schoonmaakservice uit Ridderkerk

Schoonmaker nodig in Ridderkerk? Bel 0180 - 42 57 84!

Wonen, werken en rijden in een schone ruimte dankzij Schoonmaakbedrijf ROMI! Grote schoonmaak in een kantoorpand of alleen een doekje over de tafels in een touringcar. De glazenwassers en schoonmakers van Schoonmaakbedrijf ROMI uit Ridderkerk maken zelfs het kleinste kamertje zo schoon als u het hebben wilt.

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf ROMI

Transport schoonmaak

Transport schoonmaak

Een schone bus vergroot uw plezier en dat van uw reizigers. Laat uw bussen opruimen en schoonmaken door Schoonmaakbedrijf ROMI.

Glasbewassing

Glasbewassing

Huur ons in om de ramen van uw kantoor zowel van binnen als buiten schoon te maken. 

We zorgen ervoor dat u weer door helder glas naar buiten kunt kijken.

Vloer reinigen

Vloer reinigen

Een schone vloer op het werk heeft grote invloed op de werksfeer en productiviteit. Wij zorgen ervoor dat alles schoon ruikt, er netjes uitziet en er geen vuiltjes of papiertjes op de grond liggen.

Car detailing

Car detailing

Professionele car cleaning voor totale reconditionering van personen- en bedrijfsauto’s voor zowel particulieren als bedrijven. Of uw auto al gebruikt is of (als) nieuw: bij Schoonmaakbedrijf ROMI bent u altijd aan juiste adres.

Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak

Een schoon en verzorgd pand is voor u het visitekaartje en een fijnere plek om uw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren. Voor een goede prijscalculatie voor de schoonmaak van uw kantoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Folie en reclamemateriaal verwijderen

Folie en reclamemateriaal verwijderen

Wij zijn zeer gespecialiseerd in het verwijderen van stickers, folie en lijmresten. Als uw auto reclamemateriaal heeft dat verwijderd moet worden dan bent u bij Schoonmaakbedrijf ROMI aan het juiste adres.

Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak

Werk in schone bouwunits dankzij het schoonmaakteam van ROMI. Is de bouw afgerond? Dan zorgen wij ervoor dat u het project opgeruimd en schoon kunt opleveren.